fbpx

⚠️ Perhatian: Sila semak πŸ“§ email anda untuk muat turun Template Funnel Shopee.

Tapi.. Sebelum itu, berminat nak dapatkan lebih 15 Template Funnel Ecommerce? πŸ€”

Baca dulu apa yang saya tawarkan dibawah..

πŸ‘‡πŸ‘‡

Perkenalkan...

Ecom Store Template

…Tanpa Hosting, Tanpa Domain.. Unlimited Web

Harga Sebenar: RM297

Hari Ini: RM197 SAHAJA

Tukarkan laman jualan biasa, kepada web yang lebih CONVERT..

Tak perlu PENING 🧠 & Hanya πŸ“‚ COPY n’ PASTE sahaja..

🀩 Hasilkan funnel yang ‘wow’ – Gunakan template yang kami beri untuk tonjolkan produk anda lebih dari pesaing.

πŸš€ Lipat ganda keuntungan dengan mudah – Funnel ini terbukti mampu memberikan jualan untuk produk anda.

πŸ“Š Bina jenama & naikkan value produk anda – Mampu menyakinkan prospek untuk membeli produk-produk anda.

πŸ’­ Prospek lebih mudah faham mengenai produk anda – Memudahkan prospek untuk mengetahui dengan lebih detail mengenai produk yang anda tawarkan.

♾️ Lebih 16 template untuk pelbagai produk – Anda mempunyai pelbagai pilihan funnel untuk gunakan pada kesemua produk.

βœ‹TAPI, PALING PENTING

πŸ“› TAK PERLU Domain & Hosting – Ya! Semua itu tak perlu. Jadi, anda dah tak perlu RISAU akan kos untuk bina Sales Page yang cantik dan profesional.

πŸ’Έ JIMAT untuk kos tahunan sewa hosting – Berapa banyak yang anda boleh jimat dengan menggunakan template ini?

πŸ‘” TAK PERLU upah orang untuk siapkan Sales Page – Sekarang, anda sudah boleh hasilkan sendiri sales page & ecom store anda.

Apa Template Yang Ditawarkan?

Kesemua template ini ditawarkan didalam bentuk CANVA Template.

Anda WAJIB mempunyai akaun Canva untuk menggunakan template funnel ini.

Canva Free pun sudah memadai. Tiada masalah!

Harga Sebenar: RM297

Hari Ini: RM197 SAHAJA

Kreatif gila solution tuan buat untuk adakan landing page! Tak payah sewa hosting, beli domain, plugin apa bagai. Rasa semua orang boleh buat. Siap template untuk macam-macam bisnes lagi. Tinggal isi konten je. Solution untuk order form dan payment gateway pun dah ada. Semuanya simple tapi power! Keep it up! Thumbs up

Mahu πŸ€” tahu harga bagi setiap Template Funnel πŸ—‚οΈ yang kami tawarkan ini?

Jumlah Keseluruhan Template Funnel ini ialah..

RM708.00

YA! Itu adalah jumlah harga untuk kesemua 16 funnel ini jika anda MAHU mendapatkannya secara berasingan.

Tetapi…

Bersempena dengan bulan pelancaran Template Ecom Store ini, kami mahu tawarkan DISKAUN RM100 untuk 100 Pembeli yang terawal..

Hanya 100 yang terawal sahaja.

Anda boleh terus checkout dan bayar pada harga..

RM197.00 sahaja..

🀯😲

Harga akan dinaikkan ke RM217 selepas melebihi 100 pembeli..

Harga Sebenar: RM297

Hari Ini: RM197 SAHAJA

Bolehkah template ini digunakan bersama plugin Elementor?

Tidak. Template ini hanya boleh diedit & diguna bersama Canva

Adakah saya hanya boleh guna SEKALI sahaja template ini?

Tidak!. Anda boleh gunakan template ini UNLIMITED. Boleh guna untuk semua produk-produk yang anda jual.

Berapa JUMLAH template yang saya akan dapat?

Buat masa ini, kesemua template adalah 16 funnel semuanya. Saya akan tambah & update dari masa ke semasa.

Bolehkah saya kongsikan bersama kawan-kawan?

Tidak. Template ini hanya kegunaan anda sendiri SAHAJA.

Bolehkah saya JUAL SEMULA template ini?

TIDAK! Anda tiada kebenaran untuk menjual semula template hasil dari kerja kami ini.

Note: This site is NOT a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of FACEBOOK, Inc.