Perkenalkan...

Ecom Store Template

…Tanpa Hosting, Tanpa Domain.. Unlimited Web

Tukarkan laman jualan biasa, kepada web yang lebih CONVERT..

Tak perlu PENING 🧠 & Hanya πŸ“‚ COPY n’ PASTE sahaja..

🀩 Hasilkan funnel yang ‘wow’ – Gunakan template yang kami beri untuk tonjolkan produk anda lebih dari pesaing.

πŸš€ Lipat ganda keuntungan dengan mudah – Funnel ini terbukti mampu memberikan jualan untuk produk anda.

πŸ“Š Bina jenama & naikkan value produk anda – Mampu menyakinkan prospek untuk membeli produk-produk anda.

πŸ’­ Prospek lebih mudah faham mengenai produk anda – Memudahkan prospek untuk mengetahui dengan lebih detail mengenai produk yang anda tawarkan.

♾️ Lebih 16 template untuk pelbagai produk – Anda mempunyai pelbagai pilihan funnel untuk gunakan pada kesemua produk.

βœ‹TAPI, PALING PENTING

πŸ“› TAK PERLU Domain & Hosting – Ya! Semua itu tak perlu. Jadi, anda dah tak perlu RISAU akan kos untuk bina Sales Page yang cantik dan profesional.

πŸ’Έ JIMAT untuk kos tahunan sewa hosting – Berapa banyak yang anda boleh jimat dengan menggunakan template ini?

πŸ‘” TAK PERLU upah orang untuk siapkan Sales Page – Sekarang, anda sudah boleh hasilkan sendiri sales page & ecom store anda.

Macam Mana NAK Buat Web Macam Ni?

Mudah sahaja.

…Sama je dengan cara anda edit di CANVA sebelum ini.

Template dah ada, anda cuma perlu..

πŸ“Έ Tukar GAMBAR produk anda.

πŸ“ Tukar DETAIL produk anda.

πŸ”—Masukkan URL di CTA button.

Simple je stepnya..

Seterusnya, publish template anda sebagai web page.

Apa Jenis Template Yang Ditawarkan?

Kesemua template ini ditawarkan didalam bentuk CANVA Template.

Anda WAJIB mempunyai akaun Canva untuk menggunakan template funnel ini.

Tapi.. Saya lebih sarankan untuk dapatkan Canva akaun PRO untuk lebih penyesuaian apabila membina page nanti.

Harga Sebenar: RM297

Hari Ini: RM97 SAHAJA

Kreatif gila solution tuan buat untuk adakan landing page! Tak payah sewa hosting, beli domain, plugin apa bagai. Rasa semua orang boleh buat. Siap template untuk macam-macam bisnes lagi.

Tinggal isi konten je. Solution untuk order form dan payment gateway pun dah ada. Semuanya simple tapi power! Keep it up! Thumbs up

Hafiz Azman

5/5

Dari segi design cukup marvelous lengkap berperisa
Headline copywriting design margin pading smua ngam soiiii. Korang tinggal edit skit2 ayat tukar gambr sahaja. Funnel semua cukup cantik. Ala2 mat salleh punya funnel salepage. Dia gabungkan smua jenis funnel2 ecom yg padu..
Anda pakai canva sahaja boleh ada website. Mudah jimat masa dn pling penting jimat duit…

Najmi Hamdi

5/5

Berapa πŸ€” KOS SEBENAR bagi setiap Template Funnel πŸ—‚οΈ yang kami tawarkan ini?

Jumlah Keseluruhan Template Funnel ini ialah..

RM708.00

YA! Itu adalah jumlah harga untuk kesemua 16 funnel ini jika anda MAHU mendapatkannya secara berasingan.

Tetapi…

Bersempena dengan bulan pelancaran Template Ecom Store ini, kami mahu tawarkan DISKAUN RM200 untuk pembeli yang terawal..

Hanya yang terawal sahaja.

Anda boleh terus checkout dan bayar pada harga..

RM97.00 sahaja..

🀯😲

Best giler eh panduan ni. Senang nak design landing page. Adjust-adjust dekat canva settle dah! Design cantik, content pun dah tersusun tinggal nak masukkan info berkaitan business kita je. Recommended bagi yang nak jimatkan masa!

Iza Hazwani

5/5

Sy dh habis godek panduan canva pages tu. Baru sy tahu pakai canva pun blh buat website (landing page) rupanya & unlimited website pulak tu blh create. Sangat2 senang dah nak buat landing page lepas ni. Lagi2 bila dalam canva sendiri ada macam2 creative seperti stok gambar, video, logo, icon dan mcm2 lagi grafik.

Lagi senang bila pakai template2 yg tuan bagi, terus ada idea nak susun macam mana content web tu, penggunaan font & warna supaya landing page nampak kemas, catchy dan tak serabut.

Tinggal nak pilih je template mana yg sesuai dan masukkan info produk / servis yang kita jual.


Terbaik, memang recommended! πŸ‘

Baihaqi Suardi

5/5

Harga Sebenar: RM297

Hari Ini: RM97 SAHAJA

Adakah boleh guna untuk akaun Canva Free?

Ya boleh. Tapi ada sesetengah template menggunakan premium image, jadi saya sarankan untuk terus upgrade ke akaun Canva Pro.

Supaya lebih banyak ‘customisation‘ yang anda boleh lakukan.

Bolehkah template ini digunakan bersama plugin Elementor?

Tidak. Template ini hanya boleh diedit & diguna bersama Canva

Adakah saya hanya boleh guna SEKALI sahaja template ini?

Tidak!. Anda boleh gunakan template ini UNLIMITED. Boleh guna untuk semua produk-produk yang anda jual.

Berapa JUMLAH template yang saya akan dapat?

Buat masa ini, kesemua template adalah 16 funnel semuanya. Saya akan tambah & update dari masa ke semasa.

Bolehkah saya kongsikan bersama kawan-kawan?

Tidak. Template ini hanya kegunaan anda sendiri SAHAJA.

Bolehkah saya JUAL SEMULA template ini?

TIDAK! Anda tiada kebenaran untuk menjual semula template hasil dari kerja kami ini.

Note: This site is NOT a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of FACEBOOK, Inc.