Nak saya tunjukkan cara bagaimana saya 'manipulasi' manfaatkan ambil peluang πŸ€–AI & πŸ’°bina passive income?

...sehingga dapat $5,389 setiap bulan di Amazon, yang ramai tidak tahu..

Perkenalkan..
πŸ“Ή Webinar Buat Duit Dengan AI di Amazon

Sistem yang akan ajar anda bagaimana dengan gunakan AI untuk hasilkan πŸ“š buku, seterusnya jana 'passive income' πŸ’Έ di Amazon.

Mampu berikan pendapatan setiap bulan hasil dari jualan buku di Amazon.

Saya akan ajarkan cara bagaimana untuk gunakan AI, tuliskan buku bagi pihak kita.

Setiap buku yang kita terbitkan, Amazon akan uruskan mula dari percetakan sehingga penghantaran ke pembeli.

Ya. 65% buku bestseller di Amazon adalah buku yang dipasarkan untuk pasaran kanak-kanak.

Macam mana boleh terfikir nak buat duit dengan AI ni? πŸ€”

Semasa AI mula-mula tengah kecoh dekat luar negara. Tak silap saya masa tu akhir bulan 11, tahun lepas 2022 rasanya.

Masa tu, ramai betul yang mula ‘FOMO‘ dengan kehebatan Artificial Intelligence ni. Macam-macam jenis text yang ai ni boleh generate.

Oh ya, masa tu yang ramai orang bercakap pasal AI Text to Text, yang mana ChatGPT baru mula dibuka untuk orang awam.

Dengan melihat betapa ramai mula puji kehebatan AI ni, saya pula nampak satu peluang yang menarik & mungkin tak ramai yang ‘aware‘. Peluang yang saya maksudkan itu adalah dengan menggunakan AI ChatGPT ini untuk bantu saya ‘generate‘ konten bagi hasilkan buku.

Bagi saya, kita perlu ready untuk jadi seorang ‘OPPORTUNIST‘ dengan adanya kecanggihan & kemampuan ai untuk hasilkan konten yang unik serta lain dari kebiasaan. Lebih-lebih lagi ai ni berkemampuan untuk berikan konten dengan lebih cepat dan tepat.

Jika nak dibandingkan dengan sebelum ini, kos untuk saya terbitkan sebuah buku termasuk proses penulisan, penyuntingan dan penerbitan buku boleh mencapai sehingga RM7,500.

Sekarang, ia mampu berikan penjimatan kepada saya sehingga 95%. 🀯

Selepas lebih sebulan ‘try error’ dan bereksperimen dengan konten dari ChatGPT, saya mula terbitkan buku pertama yang dihasilkan 100% menggunakan AI.

Awal januari lepas, saya berjaya terbitkan sebuah lagi buku di Amazon.

Menariknya, bermula dari ‘draft, plot dan sehinggalah penulisan. Semua dibantu oleh AI. Saya hanya sediakan ‘prompt‘ yang saya inginkan bersesuaian dengan jalan cerita yang saya mahu.

Diatas ini ialah jumlah royalti ataupun profit yang terhasil dari buku yang saya terbitkan.

Bermula pada Januari yang mana buku tersebut memerlukan masa untuk saya dapatkan rentak.

Pada bulan kedua, Februari ia makin meningkat ke 10x ganda.

..dan bulan ketiga ia berterusan meningkat ke tahap yang lebih tinggi iaitu mencapai LEBIH $2,000 sebulan.

Ya.. Itu hanyalah keuntungan bagi sebuah buku sahaja.

Bagi yang belum mengenali saya..

...dan 😎

Saya Faqimi Fauzi. Sudah menerbitkan buku di Amazon sejak tahun 2018 lagi. Kini saya sudah mempunyai lebih 40 buah buku yang diterbitkan di Amazon serta telah berada di lebih 10,000 kedai buku seluruh USA & UK.

Saya juga mempunyai satu syarikat penerbitan buku yang berdaftar di USA, yang mana kami fokuskan pada penerbitan buku kanak-kanak serta menerbitkan buku bagi pihak ketiga.

Faqimi Fauzi..

Apa yang akan anda DAPAT dari Webinar - Buat Duit Dengan AI ini?
Berikut adalah modul yang akan anda belajar.
1. ⚑️ Amazon KDP Method
Fasa 1 - Yang mana ini adalah pengenalan kepada Amazon Kindle Direct Publishing.
2. πŸ’­ Masterplan - Idea Buku Terlaris
Fasa 2 - Anda akan belajar jenis-jenis buku yang mudah terjual serta mempunyai permintaan yang tinggi di Amazon.
3. πŸ’¬ Generate Konten & Terbit Buku
Fasa 3 - Dalam fasa ini, saya akan tunjukkan secara live bagaimana saya gunakan AI dan hasilkan konten buku menggunakan Canva.
APA KATA MEREKA YANG DAH DAPATKAN COURSE LAIN?
Sertai Webinar - Buat Duit Dengan AI di Amazon
Webinar secara atas talian
Tarikh: 31 Mei 2023
Masa: Jam 9 - 11.59 Malam
Lokasi: Video Zoom
Peserta: Limited Hanya 250 Peserta Sahaja
RM97
Frequently Asked Questions

Ya. Memang saya adakan webinar ini untuk mereka yang belum pernah terbitkan buku di Amazon. Saya akan ajarkan dari mula sampai berjaya terbitkan buku pertama.

Tidak. Webinar ini hanya untuk mereka yang baru nak bermula. Saya tidak sarankan untuk peserta ChatGPT sebelum ini untuk sertai.

Apa yang saya ajarkan ini boleh bermula dengan kos yang seminima mungkin. Jika perlu mungkin hanya Canva PRO sahaja.

Maaf! Amazon KDP tidak sesuai untuk mereka yang inginkan ‘FAST CASH’. Apa yang saya ajar ini memerlukan proses yang panjang sebelum berjaya. Sesuai untuk yang betul-betul mahu bina ‘longterm‘ bisnes.

Note: This site is NOT a part of the Facebook,Twitter or Tiktok website or any official Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by social media company in any way. Facebook, Twitter & Tiktok is a trademark of their company.
Β© Copyright 2023. All rights reserved | Privacy Policy | Terms & Condition
error: Alert: Content selection is disabled!!