🤯
Percaya Tak?
Hanya Dengan 'Book ⚙ Creator' ini, Buku Siap Terbit Kurang 2 Jam

…mula jadi ‘author’ dan bina publishing business di Amazon dalam 24 jam.

Bot ini akan bantu anda hasilkan buku dengan Cepat & Mudah tanpa KOS YANG TINGGI

Dicipta berdasarkan kajian dan prompt yang sebenar seperti mana buku saya yang lain sehingga diiktiraf bestseller di Amazon

Bot ChatGPT yang Faqimi Fauzi buat ni (Children Book Creator) sangat terbaiklah. Hanya pilih kategori umur, pilih jenis cerita yang nak dihasilkan serta masukkan berapa bab, lepas tu tunggu saja skrip buku cerita itu di generate. Kalau mcm ni gayanya, minimum sehari buku pon dpt dihasilkan. Sangat recommended guna bot yg dihasilkan ini. Tak menyesal guna.

Perkenalkan..

🦾 ChatGPT Book Creator

Bot ini akan bantu anda hasilkan 'STORIES' yang sangat menarik. Setiap bot GPT ini telah dijana menggunakan GPT-4 yang mana penggunanya bebas memilih kepada siapa target pembaca, berapa umurnya, jantinanya, malah boleh memilih tema dan genre yang bersesuaian dengan apa yang anda inginkan. Juga, setiap cerita yang dihasilkan TIDAK AKAN SAMA dengan pengguna yang lain. Lebih UNIK & BERBEZA.

Ada banyak lagi pilihan bot yang ada. Antaranya.. ⤵

I Spy Creator

Hasilkan content bagi buku kanak-kanak 'I Spy Book for Kids'

Biography

Hanya masukkan nama individu yang anda ingin hasilkan buku.

Romance

Kisah percintaan lebih senang di'tulis' dengan bantuan Bot ini.

Adventure

Ceritakan kisah pengembaraan dunia luar dengan mudah dan pantas.

Children Book

Sepantas 5 minit, buku cerita kanak-kanak sedia untuk terbit di Amazon.

Mystery

Plot yang menarik telah tersedia, hasilkan buku genre misteri lebih mudah.

Health Book

Tak perlu mahir mengenai kesihatan dan fitness untuk tulis genre ini.

Psycho Book

Genre ini sangat tinggi 'demand'nya di Amazon dan di luar negara.

Word Search

Hasilkan content untuk buku word search lebih cepat & senang.

Sci-Fi Book

Hasilkan sendiri kisah imaginasi anda sepantas 10 minit.

Cross Word

Aktiviti Cross Word pun boleh dihasilkan menggunakan bot ini.

Horror

'Tulis' cerita hantu anda dengan bantuan Horror Creator ini.

Crime Book

Kisah pembunuhan boleh dihasilkan dengan mudah dan menarik.

Scramble

Hasilkan content bagi buku aktiviti 'Scramble' untuk pasaran di Amazon.

Conspiracy

Plot dan Outline yang 'Mustahil' pun boleh dijana menggunakan bot ini.

Book Blurb

Isi tajuk buku, bot akan generate description buku anda dalam 2 saat

Cookbook

Hasilkan 100 resepi dengan adanya bot ini. Tak perlu jadi chef.

Fiction Cover

Bina cover buku fiksyen secara auto kurang dari 5 saat.

Book Cover

Generate design cover buku lebih mudah dengan bot ini.

Fun Facts

Terbit buku 'Fun Facts' lebih cepat menggunakan bot ini.

Keyword

Tak perlu risau nak isi 7 kolum KDP dengan adanya bot ini.

Rhymes Stories

Hasilkan buku berbentuk 'Rhymes' untuk kanak-kanak lebih CEPAT & MUDAH guna sistem bot ini.

Sport Stories

Jadi Bestseller di Amazon dengan terbitkan buku untuk peminat-peminat sukan.

Short Stories

Hasilkan buku bestseller PERTAMA anda menggunakan Bot Short Stories ini kurang 3 minit.

Black History Creator

Buku untuk niche ini sememangnya sangat ramai dan niche ini akan sentiasa 'evergreen'

Dad Joke Creator

Niche 'Dad Joke' punyai ramai peminat tersendiri. Dengan terbitkan buku ini, pasti mudah terjual.

26 Book Creator 🦾 kesemuanya..
Kemas bohh, baru 5 minit tuned in. Well structured betul bot ni!
Plugin ini dihasilkan untuk 'Self Publisher' yang mahu kurangkan KOS & MASA terbitkan buku sendiri di Amazon

..kini tak perlu lagi LABURKAN sehingga 5 angka untuk upah ‘ghostwriter‘ tuliskan buku untuk anda.

Lihat sendiri bagaimana BOT ini boleh bantu anda.. ⤵

Tekan play untuk demo.

Kenapa saya hasilkan ChatGPT Book Creator ini?

Saya faham, ramai yang belum jelas cara yang betul dan kos untuk upah ghostwriter tuliskan buku bagi pihak kita. Ramai juga tak tahu mahu tulis buku apa.

Jadi, saya akan terangkan lebih detail bagaimana Bot ChatGPT ini boleh bantu anda JIMATKAN KOS dan ‘tuliskan’ buku anda sendiri.

Kebanyakan buku-buku yang bestselling di Amazon selalunya adalah buku-buku berbentuk ‘high content’. 

Kos untuk hasilkan buku High Content ini sememangnya sangat tinggi.

Saya sendiri, pernah laburkan sekitar $700-$1,500 untuk upah ‘ghostwriter‘ tuliskan buku bagi pihak saya untuk diterbitkan.

Saya faham untuk anda yang baru hendak bermula ini pastinya berfikir panjang jika mahu laburkan kos sebanyak itu bagi hasilkan buku.

Jadi..

Ini salah satu sebab saya hasilkan Plugin BOT Book Creator ini.

Saya mahu, semua orang boleh jimatkan wang dengan terbitkan buku menggunakan bantuan Bot ChatGPT ini.

Kos sekitar $20 sebulan dengan melanggan ChatGPT PLUS, dapat jimatkan LEBIH $1,000 dan mungkin lebih lagi.

Ya! Anda perlu melanggan ChatGPT PLUS untuk menggunakan plugin Bot Book Creator ini.

Dengan kos sekitar RM90, anda boleh hasilkan UNLIMITED BUKU menggunakan chatgpt ini.

Jauh LEBIH JIMAT dari upah orang tuliskan buku bagi pihak anda.

Ini kos sebenar jika anda upah ‘ghostwriter’ untuk tulis buku anda.

Kos sangat tinggi.

Tapi, adakah berbaloi untuk yang baru ingin bermula dalam bisnes penerbitan buku ini?

Itu yang perlu difikirkan.

Apa kelebihan lain jika guna Bot Creator ni?

Buku Girls Are Amazing ini merupakan buku berbentuk kompilasi ‘Short Stories‘ yang mana mempunyai beberapa cerita didalam satu buku.

Dengan sebuah buku ini sahaja, penulisnya mampu jana sekitar $14,056 sebulan. Anggaran sekitar RM65,683 sahaja sebulan.

Ya sebuah buku ini sahaja.

Baru sahaja diterbitkan Oktober lepas.

Buku ini pula, gabungan 127 ‘cerita pendek’ yang mana boleh generate guna chatgpt bot sepantas 2 minit sahaja.

Bayangkan dengan terbit buku macam ni, penulis ni dah dapat collect sehingga $27,021 sahaja. Jika di convert, boleh lah dapat sekitar RM 126,269 SEBULAN.

Juga dengan HANYA 1 BUAH buku ini sahaja.

Macam mana? Best kan kalau boleh dapat income macam tu..

Apa pulak TAK BOLEH.. Boleh sangat..

So, macam mana nak HASILKAN content macam buku diatas ni?

✍ Short Stories Creator ni kan ada..

Ok, jom tengok macam mana step by step cara saya buat content short stories ni guna ChatGPT Book Creator ni.. Kurang dari 2 minit dah siap satu stories.

3 langkah mudah nak guna Book Creator ni.

 

1️⃣ Tekan button ‘Start

2️⃣ Masukkan topik, atau pilih step yang dicadangkan oleh bot.

3️⃣ Tunggu bot hasilkan content.

🔮 Puff! Content sedia untuk dijadikan buku dan terus terbitkan di Amazon⚡. 

Jelas kan? Betapa MUDAH & SIMPLE cara nak guna Bot Plugin ni..

Ada LEBIH 26 plugin Book Creator ini yang boleh anda gunakan untuk hasilkan apa-apa jenis buku.

Kesemua plugin menepati antara niche dan genre yang sentiasa ON DEMAND di Amazon.

Kini, tiada lagi masalah nak terbitkan buku dan TIADA LAGI kos yang TINGGI untuk hasilkan buku sendiri.

Bagi saya..

Plugin ini adalah GAME CHANGER untuk self publisher di luar sana.

Bayangkan berapa banyak buku yang boleh anda terbitkan menggunakan KESEMUA 26 PLUGIN ini.

PALING MENARIK..

Plugin akan sentiasa ditambah baik dan saya akan sentiasa hasilkan beberapa plugin lain lagi di masa hadapan.

Berapa KOS untuk Kesemua 26 plugin Book Creator ini?
Jika anda HANYA mahu dapatkan setiap satu plugin, anda perlu bayar pada harga RM67.
👆
Tapi, untuk kesemua 26 BUNDLE plugin ini..
Harganya adalah 26 x RM67
= 💸 RM 1,742

Jika anda betul-betul SERIUS NAK GUNA plugin ini.

Saya boleh berikan diskaun POTONGAN RM 1,200 untuk anda HARI INI..

YA. DISKAUN RM 1,200 😱
Anda hanya perlu laburkan RM 541.00 sahaja hari ini.
🤔
Ok, kejap..

Sebenarnya kan..

Kalau boleh, saya mahu biar semua orang boleh mula TERBIT & JUAL buku di Amazon.

Tak payah pening-pening fikirkan niche apa.. buku apa.

Biar ramai-ramai kita semua meriahkan industri ‘Self Publishing’ orang MALAYSIA ni di Amazon.

Jadi…

Macam mana jika saya potong lagi separuh harga.
Untuk pastikan anda betul-betul serius, saya cuma mahu caj RM 250 sahaja untuk 26 Plugin Book ⚙ Creator ini.

..hanya RM9.60 untuk setiap plugin.

⚠️ Akaun ChatGPT Plus diperlukan untuk akses plugin ini.

3️⃣ X pembayaran dengan atome💰

Note: This site is NOT a part of the Facebook, Tiktok or Twitter website or any social media company. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook, Tiktok or Twitter in any way. Facebook, Tiktok or Twitter is a trademark of their own company.

error: Alert: Content selection is disabled!!