Perkenalkan..

Belajar Terbit & Jual Buku di 'Amazon' Kurang 24 Jam Secara PERCUMA!

...tanpa perlu menulis buku ataupun mahir berbahasa english. Kanak-kanak pun boleh buat.

Sebenarnya..

Dah lama orang lain buat duit dengan publish buku di Amazon ni. Cumanya di Malaysia, peluang macam ni belum ramai yang tunjukkan.

Sebab itu, saya kalau boleh mahu lebih ramai orang Malaysia ni terutamanya anak-anak muda untuk teroka pasaran luar negara, Amazon ini khususnya.

Banyak sangat peluang yang ada untuk kita buat bisnes di USA dengan hanya menetap di Malaysia.

Salah satunya adalah seperti apa yang saya dah buat sejak 5 tahun ni lah.

Saya pun dulu..

Dengan dropout nya.. Tak reti english juga. (sekarang pun sama).

Tapi..

Saya agak bernasib baik sebab saya sudah mula belajar dan cuba beberapa peluang berniaga di pasaran luar negara ni sejak 2010 lagi.

2010

Dropshipping di ETSY, jual poster di Etsy then dropship di aliexpress..

2013

Print On Demand (POD) di teespring, promote di facebook ads..

2015

Jual 'hair straightener' di web ecommerce, dropship produk dari china, market kat mat saleh..

2017

Print On Demand Merchandise di Amazon, jual baju tshirt ikut trend semasa di US..

2018

Now, Print On Demand buku dan audiobook di Amazon Kindle Direct Publishing.

Semua saya dah buat, dan tak tahu dah berapa banyak ‘angka’ saya dapat dari sana.Β 

Semuanya adalah dari hasil CARA SAYA CARI PELUANG.Β 

Juga saya pun dah banyak berhabis duit, labur sana sini, bayar coach itu ini sebab nak belajar the real way, cara yang betul untuk dapatkan exact stategy bagaimana nak bermula dengan betul dan konsisten.

Sekarang, tak lagi..

Sekarang..

Saya jumpa cara paling senang nak BINA BUSINESS USD ini.

Salah satunya adalah apa yang saya konsisten buat sejak 5 tahun ni..

TERBIT BUKU DI AMAZON.

Dah lebih 2.7 ribu orang yang dah belajar macam mana saya bina passive income melalui penerbitan buku ini.

…dan juga,

dah ramai yang buat duit 4-5 angka USD setiap bulan dengan hasil menjual buku sahaja.

YA. Saya tahu.

Menjual buku ni mungkin bukanlah pilihan ramai orang untuk dijadikan ‘side business’. Sebabnya ianya tak FANCY kan? πŸ˜†Β 

Bagusnya, yang tak fancy inilah yang tak ramai orang nak ceburi.

Jadi, kuranglah persaingan bukan? 😜😜

Tak adalah. Lebih ramai, lebih meriah suasana penerbitan nanti kan..

πŸ’¬ Apa Kata Yang Lain..

πŸ“£ Berita Baik!

Saya faham, dekat Malaysia pun kita dah ada ramai penulis buat duit kaw-kaw dengan royalti kan?

Lagi-lagi penerbit persendirian tu, yang tidak terikat dengan mana-mana syarikat penerbitan.

Cumanya, saya nak lihat LEBIH RAMAI orang Malaysia yang mahu ceburi bidang penerbitan ini tetapi kita marketkan pada pasaran luar negara.

Jadi, sebab itu saya buat PROGRAM TERBIT BUKU 24 JAM ini.

Saya nak tunjukkan bahawa nak terbit buku ni sebenarnya tidaklah susah. Lebih-lebih lagi pada pasaran luar negara.

Dah tiba masanya..

Untuk belajar dan terbitkan sendiri buku untuk dijual di pasaran luar negara melalu platform Amazon.

Daftar 'Program Terbit Buku 24 Jam'

Anda akan menerima akses melalui email dan whatsapp.

*Klik DAFTAR SEKARANG ‡️ & masukkan detail yang betul untuk dapat akses program.

Buku-buku terbitan Faqimi boleh didapati di

Local Books Store di USA, Canada & UK serta di..
Lebih 0
πŸ“– Diterbitkan
0
Pelajar
0
Tahun πŸ“… Pengalaman
0 +
Amazon ⚑ Bestseller
0 x
Selepas Sertai Program Ini..

Anda akan dapat..

Terbit Buku Pertama

Dah tak perlu bergantung pada 3rd party untuk terbitkan sendiri buku anda.

Bina Next Income

Jadikan 'Publishing Books' ini sebagai satu sumber pendapatan seterusnya.

'Publisher' & 'Author'

Boleh terbitkan buku anda sendiri atau terbitkan bagi pihak orang lain.
×
73%...
73%...
Kami hantar terus akses ke email atau whatsapp anda.
...dan mula bina passive income di Amazon sekarang!

Meet The Creator

Faqimi Fauzi

Sudah menerbitkan lebih 40 buah buku di Amazon dan beberapa buah buku berjaya dinobatkan Bestseller Books di Amazon. Sekarang menguruskan syarikat penerbitan buku di US bersama beberapa 'remote worker' team.

Sertai Program Terbit Buku 24 Jam secara PERCUMA

...seterusnya bina passive income di luar negara.

F & Z Creative Marketing – (LA0021248-T)

IMPORTANT: Earnings and Legal Disclaimers

Disclosure: No affiliation with Google LLC, Google, or Google partners. All trademarks of Google products are the property of Google LLC.

This site is not part of, or endorsed by, Facebook, Google, Snapchat, Twitter or any social medial platform in any way.

FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. YOUTUBE and GOOGLE are trademarks of GOOGLE, LLC. SNAPCHAT is a trademark of SNAP, Inc. TWITTER is a trademark of TWITTER, Inc.

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say β€œThis person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

Β© Copyright 2024. All rights reserved