Funnel Untuk Convert 🚀Affiliate Sales

Funnel ini dibina hasil dari research & pengalaman tim kami dalam mempromosikan produk affiliate samada di shopee atau web lain.

Harga Sebenar: RM59

Hari Ini: PERCUMA

Muat turun sekarang Template copy n' paste yang akan bantu roketkan jualan affiliate anda..

×
75% Complete
75% Complete
“Kreatif gila solution tuan buat untuk adakan landing page! Tak payah sewa hosting, beli domain, plugin apa bagai. Rasa semua orang boleh buat.Siap template untuk macam-macam bisnes lagi. Tinggal isi konten je. Solution untuk order form dan payment gateway pun dah ada.Semuanya simple tapi power! Keep it up! Thumbs up
Dari segi design cukup marvelous lengkap berperisa Headline copywriting design margin pading smua ngam soiiii. Korang tinggal edit skit2 ayat tukar gambr sahaja. Funnel semua cukup cantik. Ala2 mat salleh punya funnel salepage. Anda pakai canva sahaja boleh ada website. Mudah jimat masa dn paling penting jimat duit…

Template copy n' paste yang akan bantu roketkan jualan affiliate anda..

⏩  Sentiasa didepan pesaing-pesaing anda – menunjukkan yang anda lebih dipercayai & profesional.

🔗 Bina laman jualan yang dapat memukau mata prospek untuk membeli dengan anda.

🎨 Hanya sekadar copy n’ paste sahaja. Simple.

🚫 Tak perlukan kos hosting & domain.

×
75% Complete
75% Complete
error: Alert: Content selection is disabled!!