Akses Member ๐ŸŒŸ

Jana Income 4-5 Angka Dengan Menjual Tshirt & Mug Di ETSY

…tanpa perlu risau menguruskan stok & shipping.

oleh Faqimi Fauzi โœจ

Pernah dengar tak tentang Print On Demand? Apa yang bestnya pasal Print On Demand ni?

Mungkin bagi sesetengah orang, perkataan itu agak baru kedengaran ๐Ÿง๐Ÿป

…dan saya yakin ramai juga yang pernah tahu dan buat bisnes Print On Demand ni kan?

Orite, saya akan terangkan secara mudah bagaimana bisnes Print On Demand (POD) ini dijalankan.

Sebenarnya, bisnes ini sama sahaja dengan mana-mana bisnes percetakan di luar sana. Apa yang membezakan POD dengan bisnes percetakan yang lain ialah kita TIDAK PERLU URUSKAN sebarang ‘production‘ untuk hasilkan end product.

Secara mudahnya, semua akan diuruskan oleh pihak ketiga yang kita panggil sebagai ‘Production Partner’.

YA SEMUA! โœŠ๐Ÿป

Macam-macam jenis produk yang boleh kita jual sebagai POD.

Antara produk yang selalunya mempunyai permintaan yang tinggi adalah.

  • ๐Ÿ‘• Tshirtย 
  • โ˜• Gelas Mug
  • ๐Ÿ–ผ๏ธ Poster Canvas
  • ๐Ÿงข Topi
  • ๐Ÿ›๏ธ Pillow
  • ๐Ÿ˜ท Face Mask
  • ๐Ÿ“ฑ Casing Phone
  • ๐Ÿ““ Buku

๐Ÿ‘• Tshirtย 

โ˜• Gelas Mug

๐Ÿ–ผ๏ธ Poster Canvas

๐Ÿงข Topi

๐Ÿ›๏ธ Pillow

๐Ÿ˜ท Face Mask

๐Ÿ“ฑ Casing Phone

๐Ÿ““ Buku

…dan banyak lagi sebenarnya. Semua tu kita boleh jual dan cetak design yang kita hasilkan.

Okay, dan bagaimana sebenarnya POD ini berfungsi?

Dibawah saya tunjukkan cara mudah untuk anda fahamkan.

Anda terima tempahan untuk pembelian baju yang anda design

Production Partner akan uruskan produk anda start dari mencetak & penghantaran.

Bila pelanggan terima item, anda akan terus dapat profit dari jualan tersebut.

Anda terima tempahan untuk pembelian baju yang anda design

Production Partner akan uruskan produk anda start dari mencetak & penghantaran.

Bila pelanggan terima item, anda akan terus dapat profit dari jualan tersebut.

Tugas anda hanyalah perlu HASILKAN DESIGN untuk dicetak pada produk tersebut.

TETAPI..

Bukanlah bermakna semua jenis design itu boleh dijual.

Disitu pentingnya untuk kita buat beberapa RESEARCHย sebelum proceed dengan design yang kita nak jual.

Menariknya, sejak 2 bulan yang lepas, saya dah berjaya ‘CRACKED THE CODE’.

Hasil dari buat beberapa detail research, saya berjaya menjumpai cara bagaimana untuk menjual produk yang mempunyai PERMINTAAN YANG TINGGI.

Apa yang saya buat ialah, mula dari buat beberapa research berkaitan trend dan market buying untuk sesuatu niche. Seterusnya baru saya mula design & tentukan produk apa yang boleh saya jual.

Okay bang, sembang lama-lama ni tak perkenalkan diri pulak ya..

Oh yaa.. Salam Perkenalan.

Saya Faqimi Fauzi. โœŒ๏ธ Merupakan seorang Digital Creator yang memfokuskan pada penerbitan content-content digital to sustainable income.ย 

Saya kini lebih banyak aktif dengan pasaran luar negara. Saya juga ada menguruskan syarikat penerbitan buku saya sendiri di US yang mana memfokuskan pada buku kanak-kanak di pasaran Amazon US & UK.

Selain itu juga, saya sekarang mula memasarkan produk-produk secara Print On Demand melalui platform ETSY.

Peluang Terbuka Luas Untuk Pasaran Luar Negara.

Seperti yang saya ceritakan diatas tadi..

Sebenarnya, semua orang boleh buat sama seperti apa yang saya buat.

Semua orang boleh mula menjual di pasaran luar negara. Jika saya boleh, mesti yang lain pun boleh juga lakukannya.

Sebab itu saya nak tunjukkan langkah-langkah bagaimana saya bina & konsisten memperolehi pendapatan secara pasif melalui pasaran luar negara.

Saya MAHU biar semua yang nak belajar ini boleh dapatkan SEKURANG-KURANGNYA 4 Angka setiap bulan.ย 

Lebih-lebih lagi, dalam keadaan ekonomi sekarang yang tidak menentu. Ini adalah masa yang sesuai untuk kita mula bina & jana pendapatan tambahan dalam bidang ecommerce ini.

…Dan seperti yang semua sedia maklum, macam-macam boleh terjadi jika kita KURANG PERSEDIAAN untuk menghadapi tahun hadapan.

Perkenalkan..

Strategi Passive Income USD$2,650 Sebulan Dengan ETSY Print On Demand

Sebenarnya, bisnes secara POD ini dah lama popular di pasaran luar negara. Ramai mat-mat saleh yang fokuskan pada niche POD ini pun mampu pulun income sehingga ratusan ribu USD hanya dengan menjual produk-produk secara Print On Demand.

Lebih-lebih lagi didalam tempoh Quarter 4 (Q4) ini iaitu bermula Oktober sehingga Disember setiap tahun.

Ramai pemain POD betul-betul fokuskan untuk buat duit di Amazon dan ETSY pada masa ni.

Sebab itu, saya mahu kita yang berada di lokal market ini boleh mula ambil peluang untuk bina bisnes di pasaran luar negara pula.

Tambah lagi, nilai matawang USD pun tengah meningkat naik mengatasi matawang ringgit kita buat masa ini. Jadi, agak rugi jika kita tidak menjadi ‘opportunist‘ semasa tempoh keadaan ekonomi seperti sekarang ini.

Jadi, apa yang Faqimi boleh bantu dengan panduan ini?

Apa yang pasti, saya akan tunjukkan step-step bagaimana cara saya sendiri melakukan kajian untuk mencari niche & produk yang terbukti mempunyai permintaan yang tinggi.

Selain itu juga, tiada sebarang hidden trick atau teknik yang akan saya sembunyikan. Semua saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana cara & strategi yang saya gunakan untuk mencari produk yang mampu berikan jualan tinggi kepada saya.

Strategi research yang saya gunakan terbukti mampu membantu saya mendapatkan revenue melebihi RM100,000 dalam masa kurang dari 30 hari.

Tapi, jika saya buka jualan panduan ini..

Ada yang berminat untuk belajar?

Boleh isi detail dibawah, nanti saya akan hantarkan notifikasi apabila panduan ini mula dibuka.

Harga ๐Ÿฆœ early bird juga hanya akan diberi melalui notifikasi sms/whsatsapp nanti.

error: Alert: Content selection is disabled!!