🎉 Tahniah

💁

Semak email ataupun whatsapp, saya ada sertakan akses ke program ini.

⚠️ SEBELUM TU.. ⚠️

Saya ada tawaran khas untuk ​..

Boleh saya tunjukkan cara mudah bagaimana saya 'manipulasi' manfaatkan ambil peluang 🤖AI & 💰bina passive income?

...sehingga dapat RM 25,131.88 setiap bulan di Amazon, yang ramai tidak tahu..

Perkenalkan..
📹 Webinar Buat Duit Dengan AI di Amazon

Sistem yang akan ajar anda bagaimana dengan gunakan AI untuk hasilkan 📚 buku, seterusnya jana 'passive income' 💸 di Amazon.

Mampu berikan pendapatan setiap bulan hasil dari jualan buku di Amazon.

Saya akan ajarkan cara bagaimana untuk gunakan AI, tuliskan buku bagi pihak kita.

Setiap buku yang kita terbitkan, Amazon akan uruskan mula dari percetakan sehingga penghantaran ke pembeli.

Ya. 65% buku bestseller di Amazon adalah buku yang dipasarkan untuk pasaran kanak-kanak.

Macam mana boleh terfikir nak buat duit dengan AI ni? 🤔

Semasa AI mula-mula tengah kecoh dekat luar negara. Tak silap saya masa tu akhir bulan 11, tahun lepas 2022 rasanya. 

Masa tu, ramai betul yang mula ‘FOMO‘ dengan kehebatan Artificial Intelligence ni. Macam-macam jenis text yang ai ni boleh generate.

Oh ya, masa tu yang ramai orang bercakap pasal AI Text to Text, yang mana ChatGPT baru mula dibuka untuk orang awam.

Dengan melihat betapa ramai mula puji kehebatan AI ni, saya pula nampak satu peluang yang menarik & mungkin tak ramai yang ‘aware‘. Peluang yang saya maksudkan itu adalah dengan menggunakan AI ChatGPT ini untuk bantu saya ‘generate‘ konten bagi hasilkan buku.

Bagi saya, kita perlu ready untuk jadi seorang ‘OPPORTUNIST‘ dengan adanya kecanggihan & kemampuan ai untuk hasilkan konten yang unik serta lain dari kebiasaan. Lebih-lebih lagi ai ni berkemampuan untuk berikan konten dengan lebih cepat dan tepat.

Jika nak dibandingkan dengan sebelum ini, kos untuk saya terbitkan sebuah buku termasuk proses penulisan, penyuntingan dan penerbitan buku boleh mencapai sehingga RM7,500.

Sekarang, ia mampu berikan penjimatan kepada saya sehingga 95%. 🤯

Selepas lebih sebulan ‘try error’ dan bereksperimen dengan konten dari ChatGPT, saya mula terbitkan buku pertama yang dihasilkan 100% menggunakan AI.

Awal januari lepas, saya berjaya terbitkan sebuah lagi buku di Amazon.

Menariknya, bermula dari ‘draft, plot dan sehinggalah penulisan. Semua dibantu oleh AI. Saya hanya sediakan ‘prompt‘ yang saya inginkan bersesuaian dengan jalan cerita yang saya mahu.

Diatas ini ialah jumlah royalti ataupun profit yang terhasil dari buku yang saya terbitkan.

Bermula pada Januari yang mana buku tersebut memerlukan masa untuk saya dapatkan rentak. 

Pada bulan kedua, Februari ia makin meningkat ke 10x ganda.

..dan bulan ketiga ia berterusan meningkat ke tahap yang lebih tinggi iaitu mencapai LEBIH $2,000 sebulan.

Ya.. Itu hanyalah keuntungan bagi sebuah buku sahaja.

Apa potensi buat buku dengan AI ni?
🎯

Sebenarnya, sejak kemunculan AI pada November 2022 lepas.

Saya terfikirkan satu idea untuk hasilkan buku yang tak perlukan kita untuk menulis buku yang terlalu rumit ataupun buku yang mempunyai ‘content’ yang banyak.

Cukup hanya menggunakan basic tools dan idea yang simple.

Lebih-lebih lagi, buku macam ni tak perlukan kita nak memerah otak berfikir jalan cerita mahupun plot.

Mula dari situ, saya mula buat beberapa kajian dan catat jenis-jenis buku yang saya rasa boleh saya cuba #tiruvasi menggunakan beberapa software AI.

💡Hasilnya..

Ya. Antaranya ialah Buku Kanak-Kanak I Spy.

Buku seperti ini sangatlah SENANG dan MUDAH untuk dihasilkan.

Sebagai contoh, dibawah ini merupakan Plugin ChatGPT yang mana saya sendiri bangunkan untuk auto generate content bagi buku I Spy For Kids.

Plugin ini mampu generate content untuk buku I SPY dengan mudah tanpa perlu susah fikirkan prompt yang sesuai.

Semua saya sudah setkan.

Anda hanya perlu PLUG & PLAY sahaja.

Boleh lihat bagaimana Plugin ChatGPT ini berfungsi.

Dengan hanya follow langkah-langkah yang ditetapkan.

Langkah 1st. Pilih ‘Gender‘ untuk pasaran buku ini. 

Seterusnya pilih ‘Theme or Topic‘ bagi genre buku ini.

…dan seterusnya BOT ini akan generate Wordlist bermula alphabet A berdasarkan topik yang anda pilih.

Seterusnya, ia akan terus generate pula imej yang bersesuaian dengan content buku I SPY ini.

Mudah untuk anda ‘Copy & Paste‘ imej ke Canva.

🤩 Menarik kan..

PALING MENARIK adalah..

Peserta WEBINAR ini akan dapat akses Plugin ChatGPT ini secara PERCUMA.

Ya, lepas webinar boleh terus generate content buku anda. Haaa..

🤔 Nak tahu apa lagi best?

Okay, anda juga akan dapat TEMPLATE CANVA BUKU I SPY.

Dah siap-siap ada template terus. 

Haaa.. Lagi senang. Cut & Paste je.

Tengok bawah ni.

Saya dah siap-siap buat template, anda cuma perlu tukarkan kepada content anda terus. 

🎊🎉🎈🥳👏

Haaa.. Apa lagi, klik je button DAFTAR dibawah ⤵️ ni.

Boleh terus hasilkan buku sendiri..

Sebelum tu.. Saya nak kenalkan diri bagi yang belum kenal saya..

Saya Faqimi Fauzi. Kini sudah menerbitkan buku di Amazon sejak tahun 2018 lagi. Sekarang mempunyai lebih 40 buah buku yang diterbitkan di Amazon serta telah berada di lebih 10,000 buah kedai buku seluruh 🇺🇸USA & 🇬🇧UK.

Juga mempunyai satu syarikat penerbitan buku yang berdaftar di USA, yang mana kami fokuskan pada penerbitan buku kanak-kanak serta menerbitkan buku bagi pihak ketiga.

Apa yang akan anda DAPAT dari Webinar - Buat Duit Dengan AI ini?
Berikut adalah modul yang akan anda belajar.
1. ⚡️ Amazon KDP Method
Fasa 1 - Yang mana ini adalah pengenalan kepada Amazon Kindle Direct Publishing.
2. 💭 Masterplan - Idea Buku Terlaris
Fasa 2 - Anda akan belajar jenis-jenis buku yang mudah terjual serta mempunyai permintaan yang tinggi di Amazon.
3. 💬 Generate Konten & Terbit Buku
Fasa 3 - Dalam fasa ini, saya akan tunjukkan secara live bagaimana saya gunakan AI dan hasilkan konten buku menggunakan Canva.
APA KATA MEREKA YANG DAH DAPATKAN COURSE LAIN?
Sertai 🧑‍💻️ Webinar - Buat Duit Dengan AI di Amazon
* 🖥 Anda akan menerima video rakaman webinar
Akses video boleh didapati melalui Portal Membership
RM97.00
Frequently Asked Questions

Ya. Memang saya  adakan webinar ini untuk mereka yang belum pernah terbitkan buku di Amazon. Saya akan ajarkan dari mula sampai berjaya terbitkan buku pertama.

Tidak. Webinar ini hanya untuk mereka yang baru nak bermula. Saya tidak sarankan untuk peserta ChatGPT sebelum ini untuk sertai.

Apa yang saya ajarkan ini boleh bermula dengan kos yang seminima mungkin. Jika perlu mungkin hanya Canva PRO sahaja.

Maaf! Amazon KDP tidak sesuai untuk mereka yang inginkan ‘FAST CASH’. Apa yang saya ajar ini memerlukan proses yang panjang sebelum berjaya. Sesuai untuk yang betul-betul mahu bina ‘longterm‘ bisnes.

We Use Google AdWords Remarketing To Advertise This Website Across The Internet. AdWords Remarketing Will Display Relevant Ads Tailored To You Based On What Parts Of This Website You Have Viewed By Placing A Cookie On Your Machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER

The Cookie Is Used To Say “This Person Visited This Page, So Show Them Ads Relating To That Page.” Google AdWords Remarketing Allows Us To Tailor Our Marketing To Better Suit Your Needs And Only Display Ads That Are Relevant To You. If You Do Not Wish To Participate In Our Google AdWords Remarketing, You Can Opt Out By Visiting Google’s Ads Preferences Manager

WE Are Not In Any Ways Associated With Facebook, Facebook Ads, Whatsapp, Instagram And All Products From Facebook Inc.

TIKTOK™️ IS A REGISTERED TRADEMARK OF TIKTOK.COM. THE SITE QIMI.CO IS NOT AFFILIATED WITH TIKTOK.COM IN ANY WAY, NOR DOES THEY SPONSOR OR APPROVE ANY OF PRODUCTS. ALL TRADEMARKS MENTIONED HERE ARE COPYRIGHTED BY THEIR RESPECTIVE OWNERS.

© Copyright 2023. All rights reserved | Privacy Policy | Terms & Condition
error: Alert: Content selection is disabled!!