Case Study Buku Aktiviti Simple Bernilai 6 Angka Sebulan.

Sebenarnya, dah lama saya ingin hasilkan artikel sebegini yang mana memudahkan pembaca untuk memahami bagaimana konsep terbitkan buku di Amazon ini dengan lebih mudah.   Untuk artikel kali ini, saya mahu dedahkan beberapa buku ‘bestseller’ & cara bagaimana untuk hasilkan content seakan sama dengan buku-buku tersebut. Jadi, untuk siri case study kali ini, saya mahu […]

Case Study Hasilkan 5 Angka Jual Buku Nota Sahaja.

Bunyinya macam pelik kan? Tak kan lah jual BUKU NOTA pun boleh dapat sampai 5 Angka..  Ada juga permintaan untuk buku macam ni?  Itu juga yang saya fikir masa mula-mula tahu mengenai peluang buat duit dengan menjual buku di Amazon.com ni.. Bagi yang belum atau tak tahu, Amazon.com merupakan platform ecommerce terbesar di dunia.  Ya, […]