Ketahui Bagaimana Faqimi hasilkan

Sebulan Secara Pasif Dengan Menjual “BUKU NOTA” di Amazon..

…Yang bestnya buku-buku tu bukan dia buat sendiri pun. Anda pun boleh buat secara part time!

Faqimi juga merupakan ‘TEAM’ disebalik jenama Dibawah

Apa Kata Sifu Dibawah..

Yang sudah 'REVIEW' Panduan Amazpreneur ini..

"..Memang NEWBIE friendly & saya sendiri tak pernah lihat teknik didalam Amazpreneur ini diajar oleh sesiapa pun di Malaysia sebelum ini."

Rashvin Singh

IMLEJEN.com

"..Macam biasa, Shopievo berjaya keluarkan produk digital yang sangat hebat kualitinya.."

Aulis Uwais

MeetCyberJob.com

 

Kami faham, anda dah penat cuba buat duit di internet, TAPI tidak mendatangkan hasil..

Sebelum kami teruskan… kenalkan, kami adalah team SHOPIEVO.

Kami terdiri daripada beberapa orang ahli yang mempunyai matlamat yang sama.

… iaitu buat duit dan bisnes melalui internet!

Dengan pengalaman kami bertahun-tahun dalam industri Internet Marketing

… sudah bermacam-macam cara kami temui cara buat duit di alam maya ni.

Dan apa yang anda bakal ketahui hari ni adalah satu cara buat duit PART TIME yang unik dan mudah. Yang paling best, anda akan dapat buat duit USD

… dan kami pasti anda sukakannya…!

Kami tahu ramai yang RISAU & BUNTU untuk cari jalan buat duit lebih bagi tampung perbelanjaan KELUARGA..

Kami harap PANDUAN AMAZPRENEUR ini dapat hentikan kerisauan anda!

Kami akan tunjukkan jalan supaya anda boleh buat income USD secepat mungkin melalui Marketplace AMAZON!

Ia bukan seperti yang anda selalu dengar tentang buat duit melalui Amazon.

Mungkin anda sudah kerap dengar cara buat komisyen affiliate di Amazon…

Hari ni kami tak nak cakap mengenai jadi affiliate di Amazon sebab percent komisyen di Amazon sangat ciput!

… tapi hari ini kami nak tunjukkan anda CARA BUAT DUIT USD dengan menjadi penjual “BUKU” di Amazon.

Sebelum tu, baca dulu apa kata pembeli terawal kami tentang Amazpreneur ini...

Result selepas cuba teknik diajar didalam Amazpreneur..

Kami juga seperti anda dahulu...

Kini.. Anda TAK PERLU hadap benda yang sama kami lalui dulu...

Ramai usahawan yang frust sebab beli panduan buat duit atau bisnes yang lain sebelum ni, semuanya INDAH KHABAR DARI RUPAKebanyakannya ajar dalam ebook atau video panduan mereka benda yang mereka sebenarnya tak buat!

Kami banyak jugak beli panduan buat duit terutama sekali di market luar negara. Tapi kebanyakkannya memangSAMPAH

 

Kami sudah merasainya, dan sangat faham macam mana perasaannya kalau beli panduan yang jenis ‘TIDAK SIAP’. Rasa FRUST, RUGI & SAKIT HATI kan? Sebab itulah kami di Shopievo sentiasa pastikan setiap panduan yang kami hasilkan adalah benda yang BERKUALITI yang memang kami buat secara realiti dan dapat result yang positif

Kami tahu, ramai usahawan dah pun berjaya dapat income melalui Amazon…

Cuma, masih TAK RAMAI orang Malaysia yang ambil peluang ini.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ni kami cuba bermacam-macam cara buat duit di Amazon…

Jadi AFFILIATE, jana komisyen..

Amazon MERCH, jual merchandise di Amazon…

FBA dan macam-macam lagi lah…

Memang tak dinafikan, ia BUKAN MUDAH dan banyak kerja renyah perlu buat untuk betul-betul dapatkan income yang lumayan daripada program-program buat duit yang ada kat Amazon.

Hinggalah.. bulan November tahun lepas, FAQIMI berjaya Cracked the Codeyang mana beliau MENJUMPAI cara yang paling mudah dan cepat untuk hasilkan income di salah satu program Amazon.

Dan kami rasa… ini lah cara yang paling SENANG untuk kami kongsikan kepada anda cara buat duit tepi USD di AMAZON!

Memperkenalkan..

***TERBARU*** Buat Duit Tepi Dengan Jual Buku di Amazon!

RM347 SAHAJA!

Hari
Jam
Minit
Saat

Masih mahu berfikir lagi?

Okay, lihat apa pula kata mereka ni..

STOP Buat Benda Lain Yang Buang Masa. Cuba Buat Ini Yang TERBUKTI Berkesan!

Ya, kalau anda dah penat cari duit lebih dengan buat benda yang tak terbukti berkesan, kami NAK ANDA CUBA buat apa yang kami akan kongsikan kepada anda dalam ebook Amazpreneur ni.

Kami dah buat macam-macam cara buat duit sebelum ni, tapi kami rasa yang ini antara yang tersenang kami berjaya buat income USD melalui Amazon.

Yang MENARIKnya, anda boleh buat ini secara santai sahaja tanpa perlu ganggu kerja hakiki anda sekarang!

Terbitkan Buku Anda Sendiri di Amazon!

Bagi yang tidak tahu, marketplace Amazon bermula dengan penjualan pelbagai jenis buku. Dari buku cerita, pelajaran dan lain-lain.

Barulah Amazon melebarkan sayap mereka dengan menjual pelbagai jenis produk. Boleh dikatakan semua jenis produk ada dijual di Amazon pada hari ini.

Tapi mungkin anda TAK TAHU

Ya, mungkin anda tak tahu bahawa kebanyakan produk yang dijual di Marketplace Amazon bukanlah hanya dijual oleh Amazon sendiri, tetapi dijual juga oleh ramai lagi SUPPLIER dari seluruh dunia termasuklah orang biasa-biasa macam kita ni.

Sebenarnya, banyak lagi ‘lubuk’ buat duit di Amazon ni.

Bukan setakat jana komisyen jadi affiliate Amazon sahaja, tapi ada PELBAGAI lagi yang masih ramai belum terokainya.

… Sehinggalah kami jumpa cara yang berikan kami result yang CEPAT walaupun baru bermula…

Yang menariknya, cara ni TIDAK libatkan..

  • Tak Perlukan Facebook Ads
  • Tak Perlukan Google Ads
  • Tak Perlukan Instagram
  • Tak Perlukan Modal Besar
  • Tak Perlukan Email List
  • Tak Perlukan Website
  • Tak Perlu Submit Order
  • Tak Perlu Bungkus Produk

AMAZON perlukan ANDA!

Seperti yang kami beritahu anda sebelum ini, Amazon bukanlah 100% jual produk mereka sendiri di marketplace tersebut…

Tapi mereka PERLUKAN ‘supplier’ produk yang boleh mereka jual kan di platform mereka.

‘Supplier’ itu adalah ANDA!

Mereka perlukan anda untuk supply produk-produk untuk mereka jual.

Erkk sekejap! Ada ke kami bagitau kami tulis sendiri buku tu? Takde kan?…

Kami pun akan ‘surrender‘ awal-awal kalau kami nak kena tulis sendiri buku tu dalam English untuk buat duit dengan cara ni. 

Jadi, anda jangan risau! Kami akan tunjukkan anda cara bagaimana nak jual buku di Amazon tu TANPA perlu anda tulis sendiri pun buku tu. Ia tak seperti apa yang anda fikirkan!

Semuanya kami tunjukkan step by step dalam panduan AMAZPRENEUR ini..

Anda hanya perlu ikut sahaja apa yang kami dah susunkan dalam ebook + Online Workshop ini & anda makin hampir untuk jana duit USD secara pasif.

Apa Yang Akan Anda Belajar Dalam Panduan Ini?

Modul 1
  1. Apa Itu Amazon Kindle Direct Publishing (KDP)
  2. Kenapa Mesti Buku?
  3. Cara Daftar Amazon KDP
  4. Cara Daftar & Kecualikan 30% Amazon Tax
  5. Cara Dapatkan Akaun Bank United States
  6. Cara Dapatkan Alamat United States
MODUL 2
  1. Apa Itu Amazon BSR?
  2. ‘Tools’ Untuk Research BSR Dengan Mudah
  3. ‘Tools’ Untuk Research Keyword Dengan Cepat
  4. Bagaimana ALGORITHM Amazon Berfungsi?
  5. Niche Yang Perlu Anda Elakkan
  6. Niche Berpotensi ‘BESTSELLING’
  7. Teknik SNIPER Keyword Research
MODUL 3
  1. Rahsia Di Sebalik Buku-Buku Best Seller
  2. Jadi Penulis Tanpa Perlu Menulis Buku
  3. Berapa Jumlah ‘WORDS’ Yang Perlu Dihasilkan?
  4. Cara Memilih Nama Pena Yang Sesuai
  5. Cara Dapatkan Cover Buku BEST SELLER
  6. Contoh Cover BEST SELLER
  7. Teknik Kill 2 Birds With 1 Stone
MODUL 4
  1. Submit & Edit Content
  2. Tools Editing File
  3. Berapa Jumlah ‘WORDS’ Yang Perlu Dihasilkan?
  4. Pilihan Saiz Buku Di Amazon
  5. Cara Menetapkan Saiz Buku
  6. Cara Tentukan Harga Untuk PROFIT Tinggi
  7. Cara Submit Content
MODUL 5
  1. Belajar melalui VIDEO Online Workshop
  2. Lebih terperinci
  3. Komunikasi 2 hala
  4. Boleh tanya terus kalau tak faham
  5. Tak perlu pergi ke mana-mana
  6. Belajar melalui laptop/pc anda
  7. Belajar Tips Advance Yang Tiada Dalam Ebook
  8. Boleh ulangkaji video rakaman
  9. Tak mengantuk
  10. Boleh cepat ingat dan tak mudah lupa
  11. Tidak mudah konfius!

Apa lagi kata STUDENT kami?

Ini pula kata SIFU IM..

"Saya skeptikal dengan panduan buat duit online. Seperti review saya sebelum ni, panduan ni memang padu dan lengkap. Masa saya buat research, baru saya nampak potensi sebenar yang ditunjukkan oleh Amazpreneur."

Iffat Salleh

EcomDiver.com

Seriusly, Amazpreneur memang TERBAIK. Apa yang didedahkan dalam panduan ini memang mengejutkan saya, mudah dipraktikkan dan berpotensi tinggi untuk cipta pendapatan pasif

Zamri Nanyan

Sifu IM

Dapatkan Sekarang!

***TERBARU*** Buat Duit Tepi Dengan Jual Buku di Amazon!

RM347 SAHAJA!

Note: This site is NOT a part of the Facebook website or Facebook Inc.
Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way.
Facebook is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...